09-06-2024

Politieke Visie over het Knokse vastgoed voor en na 13 oktober.

news image

02-05-2024

Neen, de toegang tot de koopmarkt is niet verslechterd (en cijfers bewijzen dat)

Jullie horen het ongetwijfeld wel vaker. ‘Het is voor jongeren toch een pak moeilijker geworden om een woning te kopen’. Een uitspraak die gestoeld is op sentiment, eerder dan op de realiteit. Dat blijkt ook uit cijfers die de Nationale Bank bekendmaakte in Trends (zie verderop dit nummer). Die cijfers tonen immers aan dat de groep 18- tot 34-jarigen net meer woningen heeft gekocht de laatste jaren. 

news image

20-11-2023

Lever je Sinterklaas tekening in en krijg wat lekkers!

news image

12-09-2023

Onze favoriete restaurants in Knokke-Heist! #BiSTips

Welkom mede-foodies! In dit gedeelte delen we graag onze favoriete restaurants die je absoluut niet mag missen wanneer je het prachtige Knokke-Heist bezoekt. Of je nu een local bent of gewoon op zoek bent naar culinaire hoogstandjes tijdens je verblijf, wij hebben enkele geweldige eetgelegenheden voor je in petto. Heb je zelf een van deze pareltjes bezocht? Vergeet dan zeker niet om ons te taggen op sociale media met de hashtag #BiSTips! 

news image

21-08-2023

Energetische renovaties leveren fiscale voordelen op

Voert u een ingrijpende energetische renovatie (IER) uit aan de enige aangekochte woning? Of sloopt u de woning voor heropbouw? Dan is slechts 1% voorkooprecht verschuldigd.

news image

27-07-2023

Maak handig gebruik van de fiscale voordelen bij uw aankoop

Vastgoed aankopen als particulier kan heel kostenefficiënt zijn. Zo kunt u een eengezinswoning aankopen tegen 3% registratierechten. Meer weten? Lees dan zeker verder!

news image

14-03-2023

10 stappen om uw eigendom te verkopen

De voorbije 47 jaar wist immo BiS in Knokke-Heist een uniek parcours af te leggen. Zowel de activiteiten als het straatbeeld in Knokke-Heist blijven daarbij zienderogen evolueren. Onze sector verandert als nooit tevoren.  Onze kernwaarden: Een zwak voor vastgoed waarbij vertrouwen en het verlenen van een uitmuntende service de rode draad vormt doorheen ons verhaal. 

news image

22-02-2022

Het tijdloze prestige van luxevastgoed in het Zoute in Knokke.

Vastgoed in Knokke staat er goed voor. Vandaag vormen exclusieve nieuwbouw, een kwaliteitsvolle herverkoop, klassieke huizen en uitzonderlijke locaties de vastgoedmarkt van Knokke. Deze parel aan de Noordzee met haar talrijke hoofdverblijven en tweede woningen zijn een pittoreske bestemming waar hooggeprijsde transacties de orde van de dag zijn. Een overzicht van de mooiste panden en architectuur in het gezelschap van de projectontwikkelaars en agentschappen die het prestige van de badplaats consolideren.

news image

14-09-2021

Immo BiS - Since 1976

Met trots blikken wij even terug naar de basiswaarden van ons kantoor. Vertrouwen, gouden netwerk en een uitmuntende service ten dienste van onze klanten. Met deze principes en een flinke dosis hard labeur hebben Michel en Véronique De Bisscop immo BiS 45 jaar geleden opgericht. Sindsdien zijn we uitgegroeid met een fantastisch team van gepassioneerde mensen tot een gevestigde waarde in Knokke-Heist.

news image

24-03-2021

Alleen nieuwbouw aan de kust? Nee hoor!

Knokke-Heist betaalt 7 miljoen euro voor volledig nieuw bos: “We moeten aan de toekomst beginnen denken”

Vorige week dinsdag, 26/01, zijn ze in Knokke-Heist begonnen met het planten van een volledig nieuw stadsrandbos. In een eerste fase gaat het om 4 en een halve hectare, maar het bos moet tegen eind volgend jaar in totaal 27 hectare groot worden, een oppervlakte van zowat dertig voetbalvelden.