Laatste units te koop - Heldentoren

Ruimte, licht, zicht en kwaliteit. Dit zijn de fundamenten waarvan elk appartement in de Heldentoren kan genieten. Om u optimaal woonplezier en doordacht plaatsgebruik te verzekeren werd aan het interieurplan van elk appartement enorme aandacht besteed. Grain Design office vertaalde de unieke architectuur van Neutelings & Riedijk binnenin tot warme, moderne interieurs. Contacteer ons voor meer informatie in verband met de laatste appartementen te koop! 

news image

22-02-2022

Het tijdloze prestige van luxevastgoed in het Zoute in Knokke.

Vastgoed in Knokke staat er goed voor. Vandaag vormen exclusieve nieuwbouw, een kwaliteitsvolle herverkoop, klassieke huizen en uitzonderlijke locaties de vastgoedmarkt van Knokke. Deze parel aan de Noordzee met haar talrijke hoofdverblijven en tweede woningen zijn een pittoreske bestemming waar hooggeprijsde transacties de orde van de dag zijn. Een overzicht van de mooiste panden en architectuur in het gezelschap van de projectontwikkelaars en agentschappen die het prestige van de badplaats consolideren.

news image

14-09-2021

Immo BiS - Since 1976

Met trots blikken wij even terug naar de basiswaarden van ons kantoor. Vertrouwen, gouden netwerk en een uitmuntende service ten dienste van onze klanten. Met deze principes en een flinke dosis hard labeur hebben Michel en Véronique De Bisscop immo BiS 45 jaar geleden opgericht. Sindsdien zijn we uitgegroeid met een fantastisch team van gepassioneerde mensen tot een gevestigde waarde in Knokke-Heist.

Immo BiS - Since 1976

Meet Gregory De Bisscop

Meet Elisa Van Lerberghe

Meet Geneviève Ralet

In de eerste jaarhelft vond een recordaantal vastgoedtransacties in de kustgemeenten plaats. Vooral nieuwbouwprojecten zijn begeerd. De prijzen voor bestaande appartementen stabiliseren of vallen zelfs terug.

30-08-2021

Tsunami van vastgoedtransacties aan de kust

Het aantal vastgoedtransacties aan de kust lag in de eerste jaarhelft bijna de helft hoger dan in dezelfde periode in 2020. Omdat de vastgoedmarkt tijdens het voorjaar van 2020 door de lockdown even tot stilstand kwam, is een vergelijking met het eerste halfjaar van 2019 relevanter. Maar ook dan is er nog een stijging met 38,8 procent. Dat blijkt uit de Kustbarometer van de Federatie van het Notariaat (Fednot).

news image

24-03-2021

Alleen nieuwbouw aan de kust? Nee hoor!

Knokke-Heist betaalt 7 miljoen euro voor volledig nieuw bos: “We moeten aan de toekomst beginnen denken”

Vorige week dinsdag, 26/01, zijn ze in Knokke-Heist begonnen met het planten van een volledig nieuw stadsrandbos. In een eerste fase gaat het om 4 en een halve hectare, maar het bos moet tegen eind volgend jaar in totaal 27 hectare groot worden, een oppervlakte van zowat dertig voetbalvelden.

news image

24-03-2021

Telefoon nummers

noodnummers, gezondeheidszorg, taxidiensten, nutsvoorzieningen, gemeente & toerisme

news image

14-02-2021

Zee van liefde - Een hartstocht door Knokke-Heist

Knokke-Heist, da’s voor velen een coup de cœur. Een vakantieliefde die je telkens opnieuw kan beleven. Omdat liefde in twee richtingen werkt, pakt Knokke-Heist uit met een charmeoffensief dat niemand onberoerd laat. Eéntje dat je overspoelt met liefde, zowel in Knokke als in Heist. Zo stuit je in het shoppinghart van Knokke op tien Windows of Love, gemaakt door artiesten met een hart voor KH. In de winkelstraten van Heist kan je op zoek gaan naar Tiny Love Notes die onderdeel zijn van een leuke stickerzoektocht.

news image

16-02-2020

Looking for the real deal?

Voor de ondersteuning van ons kantoor zijn we op zoek naar een fulltime gemotiveerde team-player M/V die bijstand levert aan de verkoop/verhuur afdeling.

news image

23-03-2019

Zoute Grand Prix 2019

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de Tiende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

 

news image

23-03-2019

Lichtenfestival Knokke-Heist

De eindejaarsperiode wordt opnieuw extra magisch. Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 wordt de kustgemeente voor de tweede maal omgetoverd tot een spectaculair lichtsprookje. Het verhaal gaat verder en de curator neemt je dit jaar mee naar de planeten van de Kleine Prins. Jong en oud worden ondergedompeld in een wereld vol verwondering, verrassing, emotie en poëzie met spectaculaire lichtinstallaties.

news image

21-01-2021

Knokke-Heist stelt voor: marketingplan zomer 2020

Het college van burgemeester en schepenen heeft op vrijdag 24 april 2020 het marketingplan voor deze zomer goedgekeurd. Als de gemeenteraad volgende week akkoord gaat, is de kustgemeente klaar om haar inwoners en bezoekers ook na de coronacrisis in veilige omstandigheden de topkwaliteit te bieden die ze van de badplaats gewoon zijn.

De Vrije - exclusief bij Immo Bis

De ziel van dit project is de weerspiegeling van de authenticiteit en het alom gekende landelijk karakter van Ramskapelle en zijn omliggende polders.
De verfijnde keuze van de materialen, de speling met de hoogtes en de kleuren van de gevels, moeten elk huis zijn eigen karakter geven.