Selling since 1976

immo BiS is reeds 48 jaar een vaste waarde in Knokke-Heist. Wij kennen de klant en weten perfect naar wat hij op zoek is. Dit dankzij onze jarenlange ervaring, onze positie in zowel de hoogste als in de goede segmenten, ons uitgebreid klantenbestand met zowel nationale als internationale klanten.
Vertrouwen, gouden netwerk en een uitmuntende service zijn onze sterke troeven en onderscheiden ons veruit.

Hoe immo BiS het verschil maakt

stap 1

48 jaar ervaring

Als familiebedrijf groeide Immo BiS uit tot één van de meest toonaangevende vastgoedkantoren in Knokke-Heist. Het kantoor werd opgestart door Michel De Bisscop en sinds 2017 staan zonen Gregory & Axel De Bisscop aan het roer.

stap 1
stap 2

Triple A locatie

Ons recent vernieuwde kantoor is gelegen op dé toonaangevende laan in Knokke-Heist. Namelijk de Kustlaan. Met haar opvallende drukte valt uw eigendom gegarandeerd op!

stap 2
stap 3

Uitgebreid klantenbestand

In ons klantenbestand beschikken wij over meer dan 22.000 nationale & internationale waardevolle contactpersonen.

stap 3
stap 4

Discreet aanbod

Naast ons online aanbod is het mogelijk om jouw eigendom discreet in verkoop te stellen. Wij gaan via ons netwerk op zoek naar de ideale koper.

stap 4
stap 5

Immozine

Jaarlijks brengen wij een uitgebreide Immozine uit met interessante, vastgoedgerelateerde artikelen, projecten & eigendommen in de kijker. Het magazine wordt met zijn 10.000 exemplaren bedeeld in de uitmuntende zaken van onze adverteerders en verspreid over Knokke-Heist.

stap 5
stap 6

Drukbezochte website

Maandelijks wordt onze website meer dan 16.000 keer bezocht. Dit dankzij onze campagnes en online aanwezigheid.

stap 6
stap 7

Doelgerichte campagnes

Om onze naambekendheid te verhogen, ons aanbod voor te stellen en online aanwezig te zijn, spenderen wij een vooraf bepaald marketingbudget aan online campagnes op Google Adwords en Social Media.

stap 7
stap 8

Visibiliteit

Uw eigendom wordt geïntegreerd in een mailing naar kopers die er specifiek naar op zoek zijn. Verder wordt het gepusht naar de juiste doelgroep via campagnes, krijgt het een plaats in onze vernieuwde etalage en wordt er offline publiciteit gemaakt in onder andere Sabato

stap 8

Vastgoed in de kijker

Project in de kijker