news image

14-03-2023

10 stappen om uw eigendom te verkopen

De voorbije 47 jaar wist immo BiS in Knokke-Heist een uniek parcours af te leggen. Zowel de activiteiten als het straatbeeld in Knokke-Heist blijven daarbij zienderogen evolueren. Onze sector verandert als nooit tevoren.  Onze kernwaarden: Een zwak voor vastgoed waarbij vertrouwen en het verlenen van een uitmuntende service de rode draad vormt doorheen ons verhaal. 

news image

14-09-2021

Immo BiS - Since 1976

Met trots blikken wij even terug naar de basiswaarden van ons kantoor. Vertrouwen, gouden netwerk en een uitmuntende service ten dienste van onze klanten. Met deze principes en een flinke dosis hard labeur hebben Michel en Véronique De Bisscop immo BiS 45 jaar geleden opgericht. Sindsdien zijn we uitgegroeid met een fantastisch team van gepassioneerde mensen tot een gevestigde waarde in Knokke-Heist.

news image

21-01-2021

Knokke-Heist stelt voor: marketingplan zomer 2020

Het college van burgemeester en schepenen heeft op vrijdag 24 april 2020 het marketingplan voor deze zomer goedgekeurd. Als de gemeenteraad volgende week akkoord gaat, is de kustgemeente klaar om haar inwoners en bezoekers ook na de coronacrisis in veilige omstandigheden de topkwaliteit te bieden die ze van de badplaats gewoon zijn.