1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13
svg icon plus svg icon plus

App. 3 Slpk.

Zie beschikbaarheid voor prijzen

svg icon plus

App. 3 slpk.

Referentienummer: 99160

Stap binnen in deze prachtige, volledig nieuwe woning met 3 slaapkamers, ideaal gelegen op een korte wandeling van de zee. Dit ruime appartement biedt een weelderige combinatie van moderne luxe en het gemak van een kustleven.
Ruime Woonomgeving: Ervaar de weelde van een royaal appartement met 3 slaapkamers, waar comfort en functionaliteit samenkomen voor een moeiteloze levensstijl.

Nieuw en Eigentijds Design: Ontdek een prachtig ontworpen ruimte, met moderne afwerkingen en hoogwaardige details die een vleugje luxe toevoegen aan elke hoek van het appartement.

Op Loopafstand van de Zee: Geniet van de vrijheid om op je gemak naar de kust te wandelen, waar je kunt genieten van de rustgevende geluiden van de golven en de verkwikkende zeelucht.

Fietsenberging: Voor liefhebbers van fietsavonturen biedt de speciale fietsenberging een veilige en handige plek om je fiets op te bergen, klaar voor verkenning langs de kust.

Binnenzwembad: Laat stress verdwijnen met een verfrissende duik in het binnenzwembad - een ontspannende ontsnapping die het hele jaar door beschikbaar is.

Gemakkelijke Toegang tot Voorzieningen: Profiteer van de gunstige ligging, niet alleen dicht bij de zee, maar ook in de nabijheid van winkels, restaurants en recreatieve mogelijkheden.

Lichtovergoten Ruimtes: Met overvloedig natuurlijk licht en een uitnodigende sfeer in elke kamer, biedt dit appartement een rustgevende en aangename leefruimte.

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele en stijlvolle plek om te verblijven, maar ook het gemak van een zorgvrije ervaring waarin alle details zoals lakens, handdoeken en eindschoonmaak zijn verzorgd en inbegrepen in de prijs, zodat jij volop kunt genieten van je tijd hier.

Contacteer ons voor de beschikbaarheden.

 1
svg icon plus
 2
svg icon plus
 3
svg icon plus
 4
svg icon plus
 5
svg icon plus
 6
svg icon plus
 7
svg icon plus
 8
svg icon plus
 9
svg icon plus
 10
svg icon plus
 11
svg icon plus
 12
svg icon plus
 13
svg icon plus

Contacteer ons

Nog geen datum gekozen