The Tower 1 The Tower 2 The Tower 3 The Tower 4 The Tower 5
svg icon plus svg icon plus

The Tower

Prijzen van € 795.000 tot € 795.000

svg icon plus


The Tower

Referentienummer: 4644495

T H E  T O W E R - LAATSTE 2 APPARTEMENTEN!! 

Prachtige architectuur voor stijlvol wonen.
Het torengebouw heeft een prachtige en elegante architectuur die elke bezoeker zal bekoren. Het speelse en markante lijnenspel van luifels en terrassen zorgt voor een dynamiek waarop je nooit uitgekeken geraakt. Doordat de terrassen onregelmatig zijn vormgegeven hebben ze allemaal een eigen omvang en eigenheid. Luxueuze details zoals ingelegd marmer en bronzen raamkozijnen geven het hele gebouw een ongeziene tijdloze grandeur. The Tower is dé eyecatcher van Lake District Knokke.

Licht en ruimte komen in elk luxe-appartement of penthouse helemaal tot hun recht dankzij de riante raampartijen. Met maar liefst dertien verdiepingen zie je de zon opkomen over de hele stad en weer ondergaan achter de verre horizon van het binnenland. 

Contacteer ons nu voor een afspraak op kantoor.

Beschikbaar binnen dit project

icon bed The Tower icon bed 110 m² Op aanvraag
The Tower 1
svg icon plus
The Tower 2
svg icon plus
The Tower 3
svg icon plus
The Tower 4
svg icon plus
The Tower 5
svg icon plus

Regio

Knokke-Heist

Het moderne Knokke-Heist heeft het allemaal! Een grootstedelijke uitstraling, gecombineerd met zeer aantrekkelijke natuur. In onze kustplaats kunt u eveneens genieten van de vele trendy winkels en van de prachtige omgeving. 

Werelds, modern en groen.Dat is Knokke-Heist in een paar woorden. Een eersteklas bestemming aan de Belgische kust. Schitterende stranden, prachtige natuurgebieden, uitgebreide mogelijkheden om te winkelen, groot aanbod aan culturele activiteiten en prachtige architectuur. Wonen in deze prachtige badstad?

 

Contacteer ons