Marbella - Benahavís 1 Marbella - Benahavís 2 Marbella - Benahavís 3 Marbella - Benahavís 4 Marbella - Benahavís 5 Marbella - Benahavís 6 Marbella - Benahavís 7 Marbella - Benahavís 8 Marbella - Benahavís 9 Marbella - Benahavís 10 Marbella - Benahavís 11 Marbella - Benahavís 12 Marbella - Benahavís 13 Marbella - Benahavís 14 Marbella - Benahavís 15 Marbella - Benahavís 16
svg icon plus svg icon plus

Marbella - benahavís

Op aanvraag

Calle Thomas Pascual, Real de la Quinta , Benahavís

svg icon plus


Marbella - benahavís

Referentienummer: 4572988

Nieuwbouwvilla’s - duurzame en luxueuze ontwikkeling van 18 individueel ontworpen villa's gelegen in de country club landgoed van Real de La Quinta van maar liefst 200 hectare.

De villa's worden omgeven door een prachtig landschap grenzend aan een UNESCO-biosfeerreservaat en liggen op slechts 15 minuten van Marbella.

De uitzichten richting de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de kustlijn van Afrika daarachter zijn adembenemend. Design van wereldklasse: deze ontwikkeling verhoogt ongetwijfeld de toekomstige verwachtingen.

Alle 18 villa's, evenals het meubilair en toebehoren erin, zijn uniek.

Wat de villa’s gemeenschappelijk hebben, naast de prachtige uitzichten, is dat ze allemaal de hoogst mogelijke afwerking genieten en een niveau van innovatie en creativiteit vertonen dat zelden wordt aangetroffen in residentiële ontwikkelingen.

De domotica-installatie en de algemene verlichting is van wereldklasse, waarbij elke villa een smart home is.

Alle villa's zijn gepositioneerd op een welbedachte manier dat ze maximale privacy garanderen. Grote terrassen, ruime tuinen, echte infinity-zwembaden en op maat gemaakte ruimtes die kunnen worden gebruikt voor entertainmentkamers, sportscholen en thuiskantoren mken dit project eveneens uniek. Binnen/buiten wonen: Dit concept staat centraal in het ontwerp van elke villa, waarbij de lounge en het terras naadloos overgaan in één grote leefruimte.

De villa is voorzien van prachtige glaspartijen die u doen genieten van ongestoorde, panoramische uitzichten op de idyllische natuurlijke omgeving. Al het nodige comfort is binnen handbereik, zoals golf, watersporten op het meer, een gastronomisch restaurant, een bar en chiringuito, een exclusieve spa, tennisbanen en een selectie winkels etc.

Deze voorzieningen, in combinatie met de uitgebreide faciliteiten in elke villa, zorgen ervoor dat eigenaars het resort nooit hoeven te verlaten.

Marbella - Benahavís 1
svg icon plus
Marbella - Benahavís 2
svg icon plus
Marbella - Benahavís 3
svg icon plus
Marbella - Benahavís 4
svg icon plus
Marbella - Benahavís 5
svg icon plus
Marbella - Benahavís 6
svg icon plus
Marbella - Benahavís 7
svg icon plus
Marbella - Benahavís 8
svg icon plus
Marbella - Benahavís 9
svg icon plus
Marbella - Benahavís 10
svg icon plus
Marbella - Benahavís 11
svg icon plus
Marbella - Benahavís 12
svg icon plus
Marbella - Benahavís 13
svg icon plus
Marbella - Benahavís 14
svg icon plus
Marbella - Benahavís 15
svg icon plus
Marbella - Benahavís 16
svg icon plus

Contacteer ons