Duinresidence 1 Duinresidence 2 Duinresidence 3 Duinresidence 4 Duinresidence 5 Duinresidence 6 Duinresidence 7 Duinresidence 8
svg icon plus svg icon plus

Duinresidence

Prijzen van € 3.050.000 tot € 4.125.000

Leeuwerikenlaan , 8300 Knokke-Heist

svg icon plus


Duinresidence

Referentienummer: 4273231

Iconisch wonen aan zee.
Duinresidence”, ook gekend als de ‘Beaufort’ maakt zijn naam helemaal waar. Tussen duin en zee. Tussen architectuur en natuur. Tussen strand en polder. In Duinresidence woon je tussen het mooiste wat Knokke te bieden heeft. Deze toekomstige woontoren is dé landmark van Duinbergen.  
Vanuit het art-decoicoon heb je niet alleen adembenemende zichten op de zee en het hinterland. Je leeft er ook volledig in connectie met de natuurelementen. Wandelen, fietsen, golfen, zeilen, kiten, surfen of gewoon van de rust genieten: luxe voelt hier zo natuurlijk aan. 
Dit is de ideale plek om tot rust te komen. Een plek om te delen met familie en vrienden. Een plek om herinneringen te maken en zorgeloos te wonen.
De appartementen in Duinresidence zijn zeer genereus: je woont er op 150 tot 250m2. Uitzonderlijk groot is dat, zeker voor zo’n topligging.  

Dankzij de zuid-
westoriëntatie geniet je optimaal van de zon. 
Ook de gevelbreedte en de terrassen zijn royaal. Zo heeft het hoekappartement grote leefterrassen van maar liefst 18 en 25 meter breed. En het voelt nóg ruimer, want de binnenvloer loopt naadloos over op het balkon. Door het luxueuze ‘minimal windowsysteem’ zie je zelfs nauwelijks de raamkaders. In Duinresidence wordt binnen buiten. 
Met dit nieuwe project krijgt het historisch art-decogebouw een 21ste-eeuwse update. Nu de iconische hoektoren een stuk hoger wordt, is de Zeedijk een landmark rijker.
Knokkenaar Piet Bailyu tekende het droomproject met respect voor het verleden. Én met een blik op de toekomst. Duinresidence is een hedendaagse highlight, een oriëntatiepunt aan de kust.

Beschikbaar binnen dit project

icon bed Duinrésidence icon bed 273 m² € 4.125.000
icon bed Duinrésidence - Beaufort icon bed 166 m² € 3.050.000
icon bed Duinrésidence - Beaufort Verkocht
icon bed Duinrésidence - Beaufort Verkocht
icon bed Duinrésidence - Beaufort Verkocht
icon bed Duplex Mezzanine Hoek Verkocht
Duinresidence 1
svg icon plus
Duinresidence 2
svg icon plus
Duinresidence 3
svg icon plus
Duinresidence 4
svg icon plus
Duinresidence 5
svg icon plus
Duinresidence 6
svg icon plus
Duinresidence 7
svg icon plus
Duinresidence 8
svg icon plus

Regio

Zeedijk

 Ook u kunt wonen met zicht op zee!

Een appartement met frontaal of zijdelings zeezicht bezorgt u een instant vakantiegevoel. De zeedijk van Knokke-Heist is maar liefst 12 kilometer lang en zorgt voor prachtige taferelen. Een prachtige mix van strand en duinen. Ieder strand heeft eigen kenmerken: familie, inwoners, sportief, exclusief en elegant. De rust van de zee en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u weer nieuwe energie kunt opdoen. Ontdek het zelf tijdens een mooie wandeling van Heist naar Knokke. Bekijk onze eigendommen te koop langs de zeedijk. 

Contacteer ons