Zoute Green, Knokke-Heist

Omschrijving

De ultieme perfectie: het exclusieve en prestigieuze nieuwbouwproject “Zoute Green” geniet een idyllische ligging, ter hoogte van de Approach Golf, op enkele passen van de zee, het Zwin en de Royal Zoute Tennis Club.

Het geraffineerde design, de afwerking met top materialen (Obumex), de grootte van de appartementen met prachtige raampartijen en adembenemende terrassen genietend van een rechtstreeks zicht op de minigolf en de perfecte zon-oriëntatie geven aan de residentie een unieke tint.
Zoute Green is een kleinschalige villaresidentie, bestaande uit 3 gevel (hoek)appartementen met telkens 2 units op het gelijkvloers, eerste en tweede verdiep. Vervolgens de penthouse op de volledige verdieping.
Vanuit de slaapkamers geniet u van een zicht op de Kustlaan en naar de Zeedijk.

De private ondergrond is enkel toegankelijk voor de bewoners, waarbij elk appartement er beschikt over een ruime garagebox, toegankelijk voor 3 tot 4 wagens en het stallen van de fietsen.

Architect: El Architects – Luc Declercq
Tuinarchitect : Aldrik Heirman
Interieur: Obumex

Reeds 3 appartementen verkocht! Wees er snel bij om deel te mogen uitmaken van de happy few die zich bewoner mag noemen van één van de meest exclusieve residenties in hartje Zoute.

Beschikbaar binnen dit project

Ref.Slpk.Prijs

Contacteer ons

€ 2.750.000,-

Referentienummer: 4050425Gregory De Bisscop

Verantwoordelijke eigendom

Gregory De Bisscop

Dienst verkoop


Bekijk uw favorieten
Sluiten

Uw favoriete eigendommen

U hebt momenteel geen favoriete eigendommen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan