Golfresidentie Brugse Vaart, OOSTBURG

Omschrijving

Golfresidentie Brugse Vaart, een unieke locatie waar de exclusieve mogelijkheid wordt geboden een domein aan te kopen.  Een landhuis op een royale kavel, pal aan de greens van een gerenommeerde golfbaan. Een groene oase, die het buitenleven ademt - maar vooral die ene, unieke belofte in zich draagt: 'golf als pure lifestyle'.

De zuiderse vakantiesfeer, zo typerend voor het domein, vermengt zich in de tuinen van golfresidentie BrugseVaart op verfrissende wijze met het landschap van West Zeeuws-Vlaanderen.
Exclusieve landhuizen, een attractieve en uitdagende golfbaan en daarbij de gastvrije ambiance van een clubhuis met al haar faciliteiten: het is de combinatie van deze drie facetten die het wonen hier aan de greens uniek maakt.

Binnen Golfresidentie BrugseVaart zullen zowel majestueuze landhuizen als luxueuze (half)vrijstaande villa's aan de greens worden gerealiseerd. Ieder type villa heeft een aparte benaming gekregen; par3, par4, par4 eagle en par5.
Elke woning wordt voorzien van onder meer een fraaie entree met dubbele deuren naar de living, hoge plafonds, grote raampartijen, een aparte trapzaal, een eetzaal, een woonkeuken en een bureau.

De landhuizen in Golfresidentie BrugseVaart staan individueel zodanig gepositioneerd dat de beleving van de golfbaan zoveel mogelijk wordt doorgetrokken in de living.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een domein te bemachtigen in Golfresidentie BrugseVaart?

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Referentienummer: 2167215Ingrid Pyck

Verantwoordelijke eigendom

Ingrid Pyck

Dienst verkoop


Bekijk uw favorieten
Sluiten

Uw favoriete eigendommen

U hebt momenteel geen favoriete eigendommen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan