Marketing

14-09-2020 Lake District - A new standard is rising

Altijd al voeling gehad met de charmante klasse van Knokke maar toch op zoek naar nét wat anders? Het project Lake District biedt je levenskwaliteit in een buurt met tal van mogelijkheden. Je vindt hier een ruime keuze aan grote en kleine appartementen, met uitzonderlijk ruime terrassen en unieke uitzichten. De opmerkelijke architectuur tekent zich af door het dynamische lijnenspel in de gevel, de speelse terrasvormen en de hoogwaardige materialen, met als blikvanger een woontoren van 45m hoog.

Be part of the new heart of Knokke

REFINED ARCHITECTURE – UNIQUE VIEWS – SUPERB EXPERIENCE

De toparchitectuur van architectenbureau Arcas creëert een verfijnde woonbeleving in Lake District Knokke. De visie van de architecten vertaalt zich in een ongeëvenaard evenwicht tussen ligging, functionaliteit en uitzonderlijk design. De appartementen en penthouses krijgen veel licht en ruimte, en in verscheidene woningen kan je genieten van prachtige panoramische zichten.

Lake District Knokke biedt voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een luxueus gezinsappartement, een hypercomfortabele singles woning of wil investeren in een van de prachtige penthouses, in Lake District Knokke kan het allemaal. Er is een ruime keuze aan grote en kleine appartementen, met mooie terrassen en unieke uitzichten. Alle gebouwen hangen perfect samen rond een groen voetgangersgebied met looproutes tussen het station, het K. Haringplein en het winkelgebied. Neem daarbij nog het gezellige binnenplein, ingericht door niet minder dan Wirtz Landschapsarchitecten, de gemakkelijke bereikbaarheid en de locatie vlakbij natuur, winkel- en ontspanningsmogelijkheden. Hier wil je echt graag wonen.

The Tower

Het torengebouw heeft een prachtige en elegante architectuur die elke bezoeker zal bekoren. Het speelse en markante lijnenspel van luifels en terrassen zorgt voor een dynamiek waarop je nooit uitgekeken geraakt. Doordat de terrassen onregelmatig zijn vormgegeven hebben ze allemaal een eigen omvang en eigenheid. Luxueuze details zoals ingelegd marmer en bronzen raamkozijnen geven het hele gebouw een ongeziene tijdloze grandeur. The Tower is dé eyecatcher van Lake District Knokke.

11 Lake Garden

De architectuur van 11 Lake Garden is dynamisch en maakt indruk op elke bezoeker. De speelse bouwvolumes, waar fraaie daktuinen met inheemse planten worden aangelegd, zorgen voor een natuurlijke integratie van het gebouw in de groene omgeving. De onregelmatige terrassen en grote raampartijen minimaliseren de scheiding tussen binnen en buiten en zorgen voor een buitengewone woonbeleving.

8 Lake Garden

Het derde gebouw, 4 verdiepingen hoog, ligt aan de kant van Duinenwater met zicht op de weidse polders. Ook in 8 Lake Garden krijg je een ruime keuze aan hypercomfortabele woonappartementen met een hoogwaardige afwerking. 

Een appartement of penthouse in Lake District is een topinvestering waar je levenslang van geniet. Dit project is er één uit de duizend: een verfijnde architectuur ingebed in een groene omgeving met ontelbare mogelijkheden voor winkelen en ontspannen.

Efficiënt energiegebruik en de nieuwste milieutechnieken in combinatie met de integratie van vegetatie in de architectuur verbeteren niet alleen jouw levenskwaliteit, maar dragen ook substantieel bij aan de duurzaamheid van het project.

Contacteer ons voor meer info over de nog beschikbare appartementen. Reeds 65 units sold! 

Immo BiS blogpost

Bekijk uw favorieten
Sluiten

Uw favoriete eigendommen

U hebt momenteel geen favoriete eigendommen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan