Marketing

31-08-2020 Immozine editie 26

2020 is een jaar die op zijn minst gezegd zijn stempel zal drukken op alle zaken: onze economie, onze manier van werken, onze gezondheidszorg, onze reizen en tot slot misschien een wijziging in prioriteiten voor velen onder ons met andere en vernieuwde noden. 

Knokke-Heist heeft in de post-covid maanden een ongezien aantal transacties gekend. Vele mensen hebben het nuttige aan het aangename gekoppeld en zijn teruggevallen op oude traditionele waarden die een lange termijn visie ondersteunen: vastgoed op een toplocatie als eerste of tweede verblijf, hoogstaande kwaliteit in afwerking en materialen, het plaatsen van familiale waarden op de eerste plaats gecombineerd door een investering in een veilige, stabiele en bevoorrechte omgeving die wij u hier kunnen aanbieden. 

Veel meer dan louter een makerlaarsrol te vervullen, willen wij met deze 26ste Immozine een gids zijn doorheen onze stad. We geven u een beeld van de herverkoop van eigendommen alsook en overzicht van de toekomstige en huidige projecten en ontwikkelingen die de geschiedenis van Knokke-Heist verder zullen bepalen. 

Hoogbouw is niet langer een taboe! 

In het najaar start de bouw van de Heldentoren in Heist met 19 verdiepingen. Naast de nakende oplevering van de One Carlton is ondertussen aan het Albertplein ook de bouw van de 3de toren in Knokke-Heist gesatrt, genaamd 'Lake District' aan Duinenwater met zijn 13 verdiepingen en vergezichten over het wijds omliggend landschap. 

Immo BiS is als enige fiere makelaar rechtstreeks betrokken bij alle projecten van betekenis in het Zoute, Knokke & Heist. Daarnaast bieden wij u graag een ruime selectie aan van de meest gezochte eigendommen te Knokke. 

Vergeet niet te genieten.

Immo BiS blogpost

Bekijk uw favorieten
Sluiten

Uw favoriete eigendommen

U hebt momenteel geen favoriete eigendommen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan