Marketing

07-10-2019 Zoute Grand Prix 2019

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de Tiende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

Op zaterdag strijken de wagens van de 2019 ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Degroof Petercam de bekende Fairway 1 van de Royal Zoute Golf Club. Een unieke selectie wagens – uit de pre- en post-warcategorie – zal beoordeeld worden door een internationaal vermaarde jury.

De ZOUTE SALE® by Bonhams gaat voor het vijfde jaar op rij door op het Albertplein op de Zeedijk. Op deze gerenommeerde veiling tekenen zeldzame oldtimers present, veelal uit grote binnenlandse en buitenlandse collecties.

De ZOUTE RALLY® by Stow is een regelmatigheidscriterium voor 195 klassieke wagens gebouwd tussen 1920 en 1965. Zowel de start als de aankomst liggen in Het Zoute. Het parcours van de rally loopt over de mooiste polderroutes in Vlaanderen en Nederland. De FLYING ¼ MILE® snelheidsproef zorgt voor de nodige spanning.

De ZOUTE GT TOUR® by EY is voorbehouden voor exclusieve GT’s van minder dan 20 jaar oud. Na een feestelijke parade door het Vlaamse en Nederlandse hinderland keren de wagens door een pittoresk, groen kader terug naar Het Zoute. De ZOUTE GT SPRINT® snelheidsproef garandeert spektakel van de bovenste plank.

Blokkeer dus vandaag nog de periode van 10 tot  13 oktober 2019 in de agenda voor de negende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Knokke-Het Zoute vormt hiervoor, als de meest exclusieve badplaats aan de Belgische kust, het perfecte décor.

Immo BiS blogpost

Bekijk uw favorieten
Sluiten

Uw favoriete eigendommen

U hebt momenteel geen favoriete eigendommen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan