Marketing

29-10-2018 Herfstvakantie 2018: to do

Knokke-Heist heeft voor het hele gezin een wervelend programma in petto tijdens de Herfstvakantie. Wij sommen alles even op voor jullie. 

Vernissage in 51 galeries

Maar liefst 51 galeries openen gratis hun deuren voor kunstliefhebbers tijdens de 24ste editie van Art Knokke-Heist. Maak kennis met diverse kunststromingen en ontdek zowel gekende als nieuwe galeriehouders. Brons-, schilder-, keramiek- of beeldhouwwerk, het aanbod is uiteenlopend en het talent verwonderlijk. Bekijk hier de brochure. 

Houtsculpturen uit privécollecties: Stephan Balkenhol

De Duitse beeldhouwer houwt herkenbare figuren van mensen en dieren uit stukken boomstam. Het is bijzonder dat de stukken meestal vergroeid blijven met de oorspronkelijke boomstam en zo een geheel vormen met hun sokkel. Het doe-boekje met opdrachten, verhalen en knutselmomenten maakt de tentoonstelling ook voor kleine bezoekers interactiever.  ​Vind hier meer informatie. 

Het Zwin

Tijdens de herfstvakantie zet het Zwin Natuur Park opnieuw alle themahutten open voor een goedgevuld programma. Elke dag tussen 13.30 en 16.30 uur kunnen jonge speurneuzen aan de slag in het labo: veren onderzoeken, experimenteren met kleuren van herfstbladeren... . De activiteiten zijn inbegrepen in de toegangsprijs tot het Zwin Natuur Park.

Festival voor jonge spruiten

Van 31 oktober tot en met 4 november wordt in en rond Cultuurcentrum Scharpoord voor de eerste keer een festival voor jonge spruiten georganiseerd. Ontdek een programma vol theater, film, workshopes, circus, literatuur en méér! Bekijk hier het volledige programma. 

Canadees wandelweekend

De herfstvakantie wordt naar goeie gewoonte afgesloten met een eerbetoon aan de gesneuvelde soldaten tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Zaterdag 6 november leidt de monumententocht je op een wandeling van 6, 10, 15 of 21 kilometer langs monumenten in Knokke-Heist. Zondag kan je kiezen om de volledige 45ste Canadese Bevrijdingsmars af te leggen: een stevige 33 kilometer door het polderlandschap. De Mini-bevrijdingsmars geeft de kans om een kleinere doch deugddoende afstand van 8, 13 of 18 kilometer af te leggen. Klik hier voor meer informatie. 

Immo BiS blogpost

Bekijk uw favorieten
Sluiten

Uw favoriete eigendommen

U hebt momenteel geen favoriete eigendommen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan