Marketing

10-12-2019 Lichtenfestival Knokke-Heist

Immobis Blog Post

 

De eindejaarsperiode wordt opnieuw extra magisch. Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 wordt de kustgemeente voor de tweede maal omgetoverd tot een spectaculair lichtsprookje. Het verhaal gaat verder en de curator neemt je dit jaar mee naar de planeten van de Kleine Prins. Jong en oud worden ondergedompeld in een wereld vol verwondering, verrassing, emotie en poëzie met spectaculaire lichtinstallaties.

05-11-2019 Dit wordt het nieuwe Heist in 2024: indrukwekkende Heldentorens en wandelboulevards met groen

Immobis Blog Post

De infomarkt over de totale vernieuwing van Heist lokte onlangs meer dan 1000 geïnteresseerden. De komende vijf jaar ondergaat de toegang van de kustplaats een metamorfose. Kostprijs: 20 miljoen euro. 

15-10-2019 Torens tot 29 verdiepingen hoog: zo hard gaat de Belgische kust de komende jaren veranderen

Immobis Blog Post

We hebben al de dichtstbebouwde kust ter wereld, en tóch komt aan zee een tsunami van duizenden nieuwe appartementen aanrollen, in torens tot dertig verdiepingen hoog. In een kwarteeuw komen er 50.000 appartementen bij, blijkt uit cijfers van Statbel. Wat zit er toch achter die race om de hoogste te hebben?

07-10-2019 Zoute Grand Prix 2019

Immobis Blog Post

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de Tiende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken.

24-09-2019 Join our team!

Immobis Blog Post
Voor de ondersteuning
van ons team en kantoor,
zijn we op zoek naar een
administratief bediende
die als gemotiveerde team
-player in contact zal komen
met alle facetten van ons
vastgoedkantoor te knokke.

12-08-2019 Immozine 2019-2020

Immobis Blog Post

Onze Immozine zit in een nieuw jasje en is vanaf nu te verkrijgen bij ons op kantoor! Kom zeker jouw exemplaar ophalen & laat ons weten wat je er van vindt 

12-08-2019 Internationaal Vuurwerkfestival 2019

Immobis Blog Post

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist vindt plaats op het strand ter hoogte van de Meerlaan in Knokke-Heist. Vier verschillende landen zullen om 22 uur een spektakel brengen op 17, 19, 21 en 23 augustus. Op 25 augustus sluit België het festival af. 

29-10-2018 Herfstvakantie 2018: to do

Immobis Blog Post

Knokke-Heist heeft voor het hele gezin een wervelend programma in petto tijdens de Herfstvakantie. Wij sommen alles even op voor jullie. 

29-05-2018 Check out our new website & privacy statement

New website

Bij Immo Bis hechten we ook belang aan uw privacy en de laatste regelgeving daaromtrent.

Samen met de nieuwe regelgeving pakken we dan ook uit met een totaal vernieuwde website die niet alleen de nadruk legt op een perfecte transparante beleving maar ook op respect voor privacy en een correct gebruik van uw gegevens.

Wij willen u graag informeren over het feit dat wij wegens de nieuwe vordering gegevensbescherming die vanaf 25 mei 2018 rechtstreeks van toepassing is in de Europese Unie, ons privacybeleid aangepast hebben om u te voorzien van duidelijkere en meer specifieke informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten met betrekking daartoe.

U kunt toegang krijgen tot ons privacybeleid op onze website op https://immobis.be/nl/privacy

De verwerkingsverantwoordelijke van je persoonsgegevens waarop dit privacybeleid van toepassing is, is de heer Gregory de Bisscop, Zaakvoerder Immo Bis NV, Kustlaan 259, 8300 Knokke-Heist, België, BTW BE 0417 045 857.

Als  bestaande klant verwerken wij momenteel uw persoonsgegevens om u, aan de hand van uw voorkeuren en relevante informatie, onze panden in portefeuille toe te sturen die u kunnen interesseren.

U kunt in elk geval te allen tijde bezwaar maken tegen de verdere verwerking van uw persoons-gegevens door ons voor direct marketing of bij verdere commerciële mededelingen van Immo BiS. U  kunt dit gemakkelijk doen door zich uit te schrijven op onze nieuwsbrief of ons via mail op de hoogte te brengen.

Zolang u geen bezwaar maakt of uw toestemming niet intrekt, gaan wij ervan uit dat je graag de nieuwsbrieven van Immo BiS en andere commerciële mededelingen blijft ontvangen via e-mail en andere communicatiemiddelen, naargelang het geval, zoals uiteengezet in ons privacybeleid.

Bij vragen of twijfels kunt u contact opnemen via gregory@immobis.be

03-04-2018 Beaufort, Kunsttriënnale aan zee

Beaufort

Monumenten worden traditioneel opgericht voor personen die een belangrijke bijdrage leverden aan de maatschappij. Anderzijds staan ze ook vaak symbool voor tragische gebeurtenissen zoals rampen en oorlogen waarbij velen sneuvelden. Ze herinneren ons eraan dat niet alle maatschappelijke processen, zoals macht en heerschappij, steeds onder onze controle staan. Ondanks de menselijke hang naar orde en vrede is de geschiedenis onderhevig aan het ritme van eb en vloed. 

Monumenten zijn in zekere zin een fysiek geworden poging tot het vereeuwigen van ideeën. Dit terwijl de betekenis en kracht van die ideeën bepaald worden door de tijdsgeest. Bepaalde koloniale monumenten bijvoorbeeld verheerlijkten heroïsche daden, maar vandaag is hun boodschap achterhaald. Recente discussies omtrent de standbeelden die herinneren aan het Belgisch koloniaal verleden zijn een gevolg van deze ongemakkelijke situatie. Haalt men ze weg omdat ze de huidige tijdsgeest niet meer weerspiegelen, of laat men ze staan mits een tekstaanpassing waarin men uitleg geeft? Dezelfde debatten speelden zich af in landen die het communisme afzwoeren en waar voormalige leiders van hun sokkel gehaald werden. De intrinsieke waarde van een monument of van heldendaden die al dan niet respect afdwingen, wordt pas na lange tijd duidelijk. Ze is vervlochten met veranderende maatschappelijke verhoudingen en het toenemen van kennis. 

Hebben we nood aan nieuwe monumenten? Zo ja, op welke manier kunnen ze de opvattingen van onze tijd correct weergeven? Is zoiets überhaupt mogelijk? 
De realiteit van de klimaatsverandering heeft ons tot een keerpunt gebracht. We zien ons verplicht op een bescheidener manier om te gaan met de elementen. Terwijl de mens in het verleden zichzelf een alleenheerschappij toedichtte, gedragen door wetenschappelijke ontwikkelingen, zien we thans grenzen aan ons kunnen, en daarmee ook grenzen aan ons vastgeroeste westerse denken. De zeespiegel stijgt, en onze denkbeeldige controle zet een stapje terug. Miljoenen mensen dreigen klimaatvluchteling te worden door ons globale ecologische wanbeheer.

Onze kwetsbaarheid ten aanzien van de natuur is het scherpst voelbaar aan de kust. De kunstenaars van Beaufort 2018 geven uiting aan de veranderende verhouding tussen mens en natuur en de werken belichamen tegelijk een reflectie over de beperkingen van materiele vereeuwiging door het bouwen van monumenten. Het is in die zin dat Beaufort 2018 doordrongen is vaneen eeuwenoud en brandend actueel eerbetoon aan het oppermachtige karakter van de zee. 

Beaufort kan je bezoeken tussen 30 maart en 30 september 2018.

Lees meer

23-01-2018 Luxe Vastgoed

Luxe vastgoed

Met uitgebreide presentatiemogelijkheden en zoekfuncties is Luxevastgoed dé portaalsite voor de erkende betere makelaar zoals Immo BiS. Uw exclusief vastgoed wordt professioneel in beeld gebracht. De luxe kenmerken en de exclusieve aspecten van de woning worden uitgebreid toegelicht en de site wordt ook als referentiekanaal bekeken om de evolutie van het luxevastgoed op te volgen. 

Lees meer

28-11-2017 Chique flats kosten tot 2,5 miljoen euro en toch verkopen ze als zoete broodjes

Chique appartementen

Wie nog een appartement wil kopen in La Rive, de laatste fase van het prestigeproject La Réserve aan het Zegemeer, zal snel moeten zijn. En kapitaalkrachtig, want de prijs van de 88 appartementen varieert van 690.000 euro voor het kleinste appartement tot maar liefst 2,5 miljoen euro voor het grootste. Maar nog voor de appartementen er staan, is een derde al verkocht.

Zelfs bij Immo Bis, dat nochtans heel wat ervaring heeft in de verkoop van vastgoed in de hoogste prijsklasse, staat men ervan te kijken. “Eerlijk gezegd zijn we wat verrast dat het zó snel gaat. Want het gaat toch om dure appartementen die pas over twee jaar opgeleverd worden. Maar de prijszetting is goed, de interest staat laag en er is geld op de markt”, zegt Gregory De Bisscop van Immo Bis.

“De snelle verkoop is een bevestiging van een trend die we al langer opmerken: het luxesegment is er weer volledig bovenop. Waar je een vijftal jaar geleden soms tot drie jaar moest wachten om een geschikte koper te vinden, zien we nu dat een paar maanden soms volstaan”, zegt Joris Vrielynck, directeur projectontwikkeling van Compagnie Het Zoute.

Zelfstandig en vijftigplusser

De interesse voor de luxueuze appartementen reikt tot in buurlanden Frankrijk, Nederland en Luxemburg, maar het gros van de nieuwe eigenaars komt toch gewoon uit eigen land. En dan vooral uit Oost- en West-Vlaanderen.

Het profiel van de typische koper: vijftigplusser en zelfstandige. “Mensen die nog aan het werk zijn, maar wel al denken aan later. Veel kopers zien in het appartement in eerste instantie een tweede verblijf, maar dan wel met de optie om zich er later definitief te settelen. Knokke ligt goed in de markt om verschillende redenen. Voor sommige kopers is het culinaire een motief, voor anderen de ontspanningsmogelijkheden, de kunstgalerieën of het shoppinggebeuren.”

Lees meer

07-07-2017 Ontdek het nieuwe ZWIN!

Het Zwin

Houd je instapkaart klaar en zet je schrap voor een boeiende vlucht over de Zwinvlakte, door het belevenisparcours in het park en in de doe-tentoonstelling. Onze trekvogels nemen je mee op een fascinerende tocht naar een verre bestemming.

Lees meer

31-05-2017 Stages voor de jeugd!

Vacances d'été Knokke

Klik op lees meer voor de brochure te bekijken.

Lees meer

25-04-2017 immo bis - Zoute - Knokke-Heist - Zeedijk - front de mer - the beach

25-04-2017 De Vrije - exclusief bij immo bis

25-04-2017 Immo BiS Movie Beach Knokke

04-04-2017 Meer en meer jaarverhuurders!

L'echo

Artikel in L'Echo 04/04/2017

Lees meer

16-03-2017 Vastgoed aan de zee is weer hot!

immobis

Artikel CIB

Lees meer

10-08-2016 Special Knokke / Seizoensverhuur

Le Vif L'Express

De prachtige appartementen met uitzicht op zee en de mooie villa's van het Zoute trekken elk jaar talloze seizoensgebonden huurders.

Ontdek het artikel van Frédérique Masquelier hieronder.

12-07-2016 Recordaantal vastgoedtransacties, prijzen woonhuizen en appartementen stijgen.

notarisbarometer

Klik op lees meer om het volledige artikel te bekijken.

Lees meer

26-05-2016 Cirque du Soleil in Knokke

Cirque du Soleil

Cirque du Soleil komt deze zomer terug naar Knokke met "Amaluna" voor een beperkte reeks voorstellingen!

De iconische Big-Top tent staat van donderdag 14 juli tem zondag 7 augustus opgesteld in Duinenwater!

Amaluna is de 33ste productie van Cirque du Soleil en werd geschreven en geregisseerd door Diane Paulus, winnares van een Tony Award voor Beste Regie.

De show is een viering van de liefde en een eerbetoon aan het werk en de stem van de vrouw.

03-05-2016 Le Soir Immo April 2016

Le Soir Immo

De vastgoedmarkt aan de kust interesseert nog altijd de Belgen, en de buitenlanders zoals de fransen die in België zijn komen wonen.

Er staat veel te koop waardoor men een vals idee krijgt over de markt.

Bekijk hieronder het volledige artikel van Le Soir Immo over de markt aan de Belgische kust.

16-02-2016 Slimme indeling tips!

Home sweet home

Klik hieronder om de nieuwsbrief te bekijken.

Lees meer

08-01-2016 Survival tips tijdens een stroompanne!

Survival tips

Klik hieronder om onze nieuwsbrief te bekijken.

Lees meer

20-04-2015 Nuttige telefoonnummer Knokke-Heist

Immobis Blog Post

NOODNUMMERS      

ALGEMEEN NOODNUMMER 112

POLITIE 101 of   050 61 96 00

BRANDWEER 112 of   050 60 10 10

AMBULANCE 100 of  050 60 21 21

ZIEKENHUIS 050 63 31 11

REDDINGSDIENST 050 60 20 50

 

GEZONDHEIDSZORG      

DOKTER VAN WACHT KNOKKE 050 60 05 00

DOKTER VAN WACHT HEIST 050 51 52 80

APOTHEKER VAN WACHT 0900 10 500

APOTHEKER VAN WACHT na 22u 050 61 96 00

TANDARTS VAN WACHT 050 28 99 39

ANTIGIFCENTRUM 070 24 52 45

 

TAXI

TAXI PHILIP 050 61 59 69

TAXI ZOUTE 050 61 19 18

TAXI PIERRE 050 51 15 34

 

GAS/WATER/ELEKTRICITEIT/INTERNET

GASREUK 0800 65 065

KNOKS WATERBEDRIJF 050 63 02 50

ELECTRABEL 078 35 33 33

EANDIS 078 35 35 34

BELGACOM  0800 22 800

BELGACOM STORINGEN 0800 22 700

TELENET 015 66 66 66

 

GEMEENTE & TOURISME

GEMEENTEHUIS 050 63 01 00

DIENST TOERISME 050 63 03 80

Bekijk uw favorieten
Sluiten

Uw favoriete eigendommen

U hebt momenteel geen favoriete eigendommen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan