Marketing

29-05-2018 Check out our new website & privacy statement

Bij Immo Bis hechten we ook belang aan uw privacy en de laatste regelgeving daaromtrent.

Samen met de nieuwe regelgeving pakken we dan ook uit met een totaal vernieuwde website die niet alleen de nadruk legt op een perfecte transparante beleving maar ook op respect voor privacy en een correct gebruik van uw gegevens.

Wij willen u graag informeren over het feit dat wij wegens de nieuwe vordering gegevensbescherming die vanaf 25 mei 2018 rechtstreeks van toepassing is in de Europese Unie, ons privacybeleid aangepast hebben om u te voorzien van duidelijkere en meer specifieke informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten met betrekking daartoe.

U kunt toegang krijgen tot ons privacybeleid op onze website op https://immobis.be/nl/privacy

De verwerkingsverantwoordelijke van je persoonsgegevens waarop dit privacybeleid van toepassing is, is de heer Gregory de Bisscop, Zaakvoerder Immo Bis NV, Kustlaan 259, 8300 Knokke-Heist, België, BTW BE 0417 045 857.

Als  bestaande klant verwerken wij momenteel uw persoonsgegevens om u, aan de hand van uw voorkeuren en relevante informatie, onze panden in portefeuille toe te sturen die u kunnen interesseren.

U kunt in elk geval te allen tijde bezwaar maken tegen de verdere verwerking van uw persoons-gegevens door ons voor direct marketing of bij verdere commerciële mededelingen van Immo BiS. U  kunt dit gemakkelijk doen door zich uit te schrijven op onze nieuwsbrief of ons via mail op de hoogte te brengen.

Zolang u geen bezwaar maakt of uw toestemming niet intrekt, gaan wij ervan uit dat je graag de nieuwsbrieven van Immo BiS en andere commerciële mededelingen blijft ontvangen via e-mail en andere communicatiemiddelen, naargelang het geval, zoals uiteengezet in ons privacybeleid.

Bij vragen of twijfels kunt u contact opnemen via gregory@immobis.be

Documents

New website

Voir vos favoris
Fermer

Vos propriétés favorites

Vous n'avez actuellement aucune propriété favorite.

Ce site utilise des cookies pour faciliter votre navigation sur ce site.

En savoir plusContinuer